ZAKUVAVANJE

O nama

img_0959

Zakuvavanje je internet priča koju Vam pričaju dva profesionalna kuvara i jedan profesionalni programer sa velikom pasijom za kuvanjem.

Ideja nam je bila da stvorimo gastro blog na kojem će ljubitelji kulinarstva moći da saznaju nešto više o hrani, ponekad možda i iz nekog malo drugačijeg ugla, nešto više o poznatim i malo manje poznatim receptima, tehnikama u kuvanju i tome slično… I rezultat nešeg rada je pred Vama!

U narodu postoji izreka: ,,Reci mi šta jedeš i reći ću ti ko si“. Mi smo mladi i nekonvencionalni, često možda suviše ambiciozni i nekad jeftiniji nego što se očekuje, ali sa dobrim ukusom za dobru hranu. Zakuvavanje predstavlja naš pogled na hranu kao na melem za dušu.

Receptima koji bi mogli da stoje i na meniju nekog elitnog restoran; jelima čiji će Vas ukus i miris vratiti u detinjstvo, od doručka, preko užine i ručka, do večere i neizostavnih slatkiša, pokazaćemo Vam kako da dobijete najbolje rezultate, upoznaćemo Vas sa nekim novim namirnicama, dok ćemo već poznate sastojke i tehnike koristiti na nov i zanimljiviji način.

Želimo da zaintrigiramo Vašu maštu, da zajedno istražujemo, da Vam omogućimo da u kuhinji ispoljite svu svoju kreativnost, da zajedno rastemo i napredujemo…

Uživajte u bogatsvu ukusa sa ZAKUVAVANJEM!